divendres, 17 de desembre del 2010

Un pas és un tros de camí. Un trosset petit. Però després d'un pas en ve un altre. I un pas és avançar una mica, i aturar-se i girar -  plié i relevé - i col·locar bé l'esquena i estirar tot el cos  - i rond de jambe i arabesque - i respirar i somriure, i agafar embranzida i fer una diagonal - i pas de deux i pas de bourrée - i seguir avançant, i aprenent, i dansant ...
Un pas de set són set fent un pas ... i un altre, i un altre, i un altre ...

4 comentaris:

  1. les fotos han quedat molt bé !!!!!!

    bones festes

    Blanca

    ResponElimina
  2. Gràcies Blanca. El bloc Pas de Set us vol acompanyar en el vostre moviment en la dansa i està obert als vostre comentaris, suggeriments, fotos...
    Bones Festes i Feliç Any Nou.
    Salut!

    ResponElimina
  3. hola guapíssimes i guapo,
    ha sigut una sorpresa molt molt agradable saber que heu fet aquest bloc. primer que tot felicitar als pares promotors i executors d'aquesta iniciativa.
    el que m'agrada més, és veure que per a vosaltres, la dansa no és tan sols fer algunes classes i sortir al festival, espero que continueu disfrutan durant molts i molts anys (fins i tot tota la vida) del mon de la dansa.
    us prometo està en contacte amb vosaltres també a través del bloc!

    montse queralt

    ResponElimina
  4. Gràcies Montse. Ens faria il·lusió comptar amb la teva complicitat en aquesta aventura de "pas de set". Som conscients que l'entusiasme dels nostres fills per la dansa no seria possible sense mestres en les que emmirallar-se capaces, no només, de transmetre coneixements sinó també passió per aquest art.
    Esperem expectants els teus comentaris i suggeriments.
    Salut!

    ResponElimina